Underholdning & natteliv

Linda P’s Talkshow @Bremen Teater, København

Linda P’s Talkshow @Bremen Teater, København
Event info
Beskrivelse

Så er der godt nyt til Linda Ps mange fans og følgere. Den 9. november og den 10. november kommer Linda til Bremen Teater med “Linda P’s Talkshow – med bl.a. talk og show”. Det hedder det, fordi Linda P lægger stor vægt på show med spas og gøgl, som vi kender det fra “Det alt for store Linda P show”.

Det bliver et show, hvor alt kan ske, og det kræver noget af en vært. Men er der nogen, der kan og tør, er det Linda P. “Det skal først og fremmest være smadder hyggeligt”, siger hun selv om showet, der selvom programmet lyder uplanlagt, kræver en hel del planlægning. “For det skal også være vildt morsomt”, tilføjer Linda.

Publikum vil helt sikkert være med til at præge showet, for udover en række dejlige gæster – fra komikere til sangere og nettomedarbejdere – får publikum mulighed for at tale med Linda under showet. Der vil nemlig være en sektion, hvor man kan fyre løs med spørgsmål til Linda. Og man må spørge om alt! Det bliver en aften uden censur, også når Linda deler ud fra sin ømme dagbog fra 90érne.

Som man kan læse sig frem til, byder hvert show på masser af overraskelser. Om du så rammer en dag hvor gæsten er en papegøje, eller hvor Linda P laver nye satiresange, ved man aldrig. Én ting er sikkert – det bliver interessant, hylende morsomt og – kort og godt – en fest!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entre: 285kr + gebyr
Dato: Fredag den 9. november 2018
Dato: Lørdag den 10. november 2018
Billetsalg: http://bit.ly/2FgoZIW
Dørene åbner kl. 18 // Show kl. 19
www.brementeater.dk/arrangementer/linda-ps-talkshow/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Omtale af kommende arrangementer på Event365.nu er hentet efter direkte aftale med arrangøren eller fra arrangørens opslag på Facebook. Disse Facebook-omtaler bringes i overensstemmelse med Facebooks betingelser (se www.facebook.com/terms.php). Såfremt du finder materiale, som du ikke mener vi har ret til at bringe, bedes du skrive til kontakt@event365.dk, hvorefter det pågældende materiale i bekræftende fald vil blive fjernet snarest muligt.
×