Musik

Iris Gold (DK)

Iris Gold (DK)
Foto:
Event info

Sted: VEGA

Enghavevej 40, København

04. April, 21:00 - 23:50

Facebook

Buy tickets

Beskrivelse

Iris Gold inviterer ind i et varmt musikalsk univers. En farverig og smitsom sammensmeltning af retro, hiphop, soul og powerpop skaber lydbilledet for Iris Gold. Hendes opvækst på Christiania har tydeligt præget hendes musik, der både er influeret af alt fra reggae og hiphop til psykedelisk pop og rock.

The Guardian har tidligere beskrevet hendes lyd som: “Deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack.”

De sidste par år har hun markeret sig som en sjælfuld, energisk og sammensat musiker, som på kort tid har skaffet sig opmærksomhed fra rundt omkring i verden. Hendes debutsingle ”Goldmine” fra 2015, der siden er blevet efterfulgt af en række singler samt et mixtape, The Marsha Hunt Mixtape, og ep’en The Interlude, tog verden med storm.

Live er Iris Gold i en klasse for sig. Hendes store energiudladning trækker inspiration fra store sangerinder som Janelle Monae og Erykah Badu.

Omtale af kommende arrangementer på Event365.nu er hentet efter direkte aftale med arrangøren eller fra arrangørens opslag på Facebook. Disse Facebook-omtaler bringes i overensstemmelse med Facebooks betingelser (se www.facebook.com/terms.php). Såfremt du finder materiale, som du ikke mener vi har ret til at bringe, bedes du skrive til kontakt@event365.dk, hvorefter det pågældende materiale i bekræftende fald vil blive fjernet snarest muligt.
×