Musik

Rasmus Matthiesen @Hotel Cecil, København

Rasmus Matthiesen @Hotel Cecil, København
Event info
Beskrivelse

Sangsmeden Rasmus Matthiesen gæster Hotel Cecil den 11. november og tager ny musik med, som bedst betegnes som tobaksduftende countryrock.

Rasmus Matthiesens debutalbum ‘Alt Godt‘ udkom i efteråret 2017 og indeholdt balladerne ‘Som Kærester Gør‘ og ‘Frie Valg‘ som modtog opmærksomhed fra danske radiokanaler som P4. Siden udgivelsen, har han spillet koncerter over det meste af landet og på flere af de større danske festivaller. Blandt andet en meget velanmeldt koncert på sidste års Smukfest.

Med den nye single ‘Casablanca Hotel’ bevæger Matthiesen sig nu væk fra den akustiske danske folkemusik og over i en tobaksduftende countryrock, der gynger som en sammenbidt og nutidig hybrid af Kevin Morby og C.V. Jørgensen.

“Til oktober udkommer opfølgeren til min debutplade, som præsenterer en mere moden og rocket lyd end tidligere. Mit band og jeg glæder os til at komme på landevejen igen og spille vores nye sange for jer. Vi lover det bliver mørkere, tungere og mere tobaksduftende, ” siger Rasmus Matthiesen.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entre: 100kr + gebyr
Forsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC0911
Dørene åbner kl. 19 // Koncertstart kl. 20
www.hotelcecil.dk/arrangementer/rasmus-matthiesen/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Omtale af kommende arrangementer på Event365.nu er hentet efter direkte aftale med arrangøren eller fra arrangørens opslag på Facebook. Disse Facebook-omtaler bringes i overensstemmelse med Facebooks betingelser (se www.facebook.com/terms.php). Såfremt du finder materiale, som du ikke mener vi har ret til at bringe, bedes du skrive til kontakt@event365.dk, hvorefter det pågældende materiale i bekræftende fald vil blive fjernet snarest muligt.
×