Musik

Open Stage i Gimles Café – præsenteret af ROSSK og Gimle

Open Stage i Gimles Café – præsenteret af ROSSK og Gimle
Foto: Gimles café
Event info

Sted: Gimle

Helligkorsvej 2, Roskilde

12. December, 20:30 - 23:30

Facebook

Beskrivelse

Denne onsdag aften lægger Gimle og Roskilde Sangskriverklub hus til en Open Stage i Gimles café! Her er alle brusebadssangere, spirende musikere, passionerede sangskrivere og andre musikinteresserede velkomne til at komme og spille – både med egne og andres sange. Både for lyttende og spillende har man en god, inspirerende og hyggelig aften at glæde sig til!
Instrumenter medbringes selv, og tilmelding sker på aftenen.

Musikken er omdrejningspunktet i Roskilde Sangskriverklub – ROSSK – hvor man kan dele sine tanker og idéer i et fællesskab, der sætter den gode sangskrivning i højsædet. ROSSK og Gimle præsenterer i samarbejde Open Stage-arrangementer i Gimles café den anden onsdag i hver måned, og her alle er velkomne til at komme og lytte eller spille et par sange. Man kommer rundt i alle genrer, og på scenen vil man opleve både originale og kendte sange blive opført af kunstnere, som brænder for at spille og skrive musik.

Vi glæder os til at se dig!

Onsdag d. 12 december 2018
Gimles Café
Fri entré
Fri scene
Koncerten er siddende

Omtale af kommende arrangementer på Event365.nu er hentet efter direkte aftale med arrangøren eller fra arrangørens opslag på Facebook. Disse Facebook-omtaler bringes i overensstemmelse med Facebooks betingelser (se www.facebook.com/terms.php). Såfremt du finder materiale, som du ikke mener vi har ret til at bringe, bedes du skrive til kontakt@event365.dk, hvorefter det pågældende materiale i bekræftende fald vil blive fjernet snarest muligt.
×