Musik

Thøger – middagskoncert på Gemyse

Thøger – middagskoncert på Gemyse
Foto:
Event info

Sted: Gemyse

Vesterbrogade 3, Copenhagen

08. December, 17:30 - 21:30

Facebook

Buy tickets

Beskrivelse

Midt i Tivoli byder restaurant Gemyse på det bedste inden for grøn livsstil og det grønne køkken. Nu åbner Gemyse også dørene for de smukkeste koncerter med nogle af Danmarks mest elskede musiknavne. 

Glæd dig til en aften i selskab med THØGER!

Thøger Dixgaard er kendt fra bandet Flødeklinikken og har de seneste år markeret sig som soloartist. Aftenen byder blandt meget andet på akustiske versioner af numrene Blød Indeni” og ”Former”. 

CHEF’S TABLE

Helt eksklusivt sælger vi 20 pladser rundt om vores “Chef’s table” inde i restauranten. Med en menu der favner både flora og fauna, kommer I hele haven rundt i 7 serveringer. Det bliver en unik oplevelse, hvor Gemyses kokke folder sig helt ud for at overraske og begejstre jer. 

Bemærk at der kun findes 20 billetter til denne oplevelse per koncert. Pris: 920 kr. 

FØRSTE PARKET

På første parket kommer du helt tæt på kunstnerne og oplever, hvordan musik og mad går op i en højere enhed. Middagen starter med velkomstdrinks og snacks, og derefter serverer vi 3 grønne retter med fokus på, hvad der er bedst i haven lige nu, samt økologisk kød efter ønske. Desserten bestemmes af årstidens flora. Bemærk at der kun findes 70 billetter til første parket per koncert. Pris: 820 kr.

SMALL TALK & DANS

Hvis du allerede nu ved, at du ikke kommer til at sidde stille under koncerten, så slå til på vores small-talk & dans-billetter. Her kan du nyde Gemyses grønne buffet med mindre retter og små snacks, mens der danses og snakkes. Disse 120 billetter per koncert er uden siddepladser. Pris: 720 kr.

Billetten til arrangementet gælder også som entré til Tivoli. 

Køb billet her: https://www.ticketmaster.dk/event/NBG0812?language=da-dk

Omtale af kommende arrangementer på Event365.nu er hentet efter direkte aftale med arrangøren eller fra arrangørens opslag på Facebook. Disse Facebook-omtaler bringes i overensstemmelse med Facebooks betingelser (se www.facebook.com/terms.php). Såfremt du finder materiale, som du ikke mener vi har ret til at bringe, bedes du skrive til kontakt@event365.dk, hvorefter det pågældende materiale i bekræftende fald vil blive fjernet snarest muligt.
×