Sjove oplevelser for ham, hende og familien

bb444

Hvis du skal til at planlægge en weekendudflugt, eller bare står og mangler en sjov aktivitet i din hverdag, er der inspiration at hente her. Uanset om det er for gutterne, veninderne eller børnefamilien, kan du finde noget sjovt at lave som I ikke har prøvet før.

Prøv noget nyt sammen med gutterne

Den sædvanlige bytur er naturligvis en mulighed, men måske kunne I tænke jer at prøve noget nyt. At lave en fælles aktivitet hvor I bliver udfordret og skal lære at arbejde sammen, kan være rigtig sjovt.

For eksempel kan I tage ud og køre gokart, prøve Go High-klatring, eller booke en skydebane og øve jer i at skyde til måls. Skulle I blive helt bidt af skydesport efter det, kan I på luftpistoen.dk få råd og vejledning til at købe jeres egen luftpistol.

I kan også tage på øl- eller vinsmagning, hvor I både har mulighed for at grine sammen og udvide jeres horisont.

Slap af med veninderne

Måske står weekenden på selvforkælelse med veninderne. Her kan det også være sjovt at prøve noget andet end brunch og shopping. En oplagt mulighed er at tage på et kort spa-ophold og slappe helt af.

Selvforkælelse kan også være at gøre noget godt for jeres helbred, måske ved at prøve en ny sport sammen. Det kan være en holdsport som volleyball, eller måske er yoga noget for jer? I kan få inspiration til en god yogaoplevelse på denne side.

Hvis I er i humør til en kulinarisk oplevelse, er der et væld af madlavningskurser I kan tage sammen. Prøv måske et flødebollekursus, lær nye tricks i køkkenet, og få lækkerier med hjem.

Giv dine børn en ægte oplevelse

Når man skal have børn med på udflugt, kan det hurtigt blive dyrt at tage i en forlystelsespark hvor der både skal købes turpas, burgere og is. I stedet kan I besøge et af de mange middelaldercentre i Danmark, klæde jer ud som vikinger, og lave mad over bål. Det vil helt sikkert være en oplevelse som børnene vil elske og huske.

I kan også bytte en tur i zoologisk have ud med et besøg på en gård. Kom helt tæt på bondegårdsdyr, se hvordan de bliver fodret og passet, og få et indblik i et liv langt fra bylivet. Måske bliver I selv inspireret til at få høns eller anlægge jer en køkkenhave. Og endnu vigtigere, børnene får en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *