Sådan kommer du nemt igennem planlægningen af din næste fest

bb444

Når der sker store begivenheder i ens liv, så får man ofte lyst til at fejre det med familie og venner. Hvis man dog har planer om at holde en relativ stor fest, så kan man hurtigt komme til at føle sig overvældet af mængden af de opgaver, som går ind i planlægningen af en fest. 

Hvis du skal holde en fest, men har svært ved at overskue planlægningen, så læs med her og bliv klogere på hvordan du kan gøre festplanlægningen nemmere for dig selv. 

Festmad

Køb dine madvarer på nettet

Næsten uanset hvilken type fest man skal afholde, så hører der god mad og drikkevarer med. Hvis du foretrækker at lave maden selv i stedet for at bestille udefra, så skal man ofte handle rigtig mange ingredienser ind, hvilket kan være svært at få tid til, når man også skal lave maden. 

En måde hvorpå man kan gøre indkøbet nemmere for sig selv, det er ved at finde dagligvarer online, sådan at man ikke behøver at begive sig udenfor hjemmet. På denne måde vælger du blot de varer, som du gerne vil købe, på nettet, hvorefter du betaler online. Herefter vil mad- og drikkevarerne blive leveret til din dør relativ hurtigt. 

Brug playlister i stedet for en DJ

Dette råd afhjælper ikke kun din arbejdsbyrde, men også din pengepung. Hvis man holder en stor fest, så skal der ofte være en form for musik. Mange mennesker vælger specielt at booke en DJ, hvilket kræver en del research, sådan man får booket én, som passer til ens musiksmag. 

Man kan dog gøre det nemmere for sig selv, hvis man i stedet vælger at sætte et par højtalere op og så bruge playlister, som man afspiller fra sin computer. Du kan enten lave dine egne playlister, sådan at du kan høre dit yndlingsmusik, eller du kan bede dine venner lave playlister med sange, som minder dem om dig eller hovedpersonen til festen. 

Feststemning

Overtænk ikke bordpynten

Pynt kan være med til at sætte stemningen ved en fest, men der er altså inden grund til at overtænke og stresse over det. Fyrfadslys i rengjorte syltetøjsglas, nyklippede kviste med grønne bøgeskud og en glitrende bordløber – evt. lavet ud af stanniol – skaber et fint, enkelt og rustikt udtryk. 

Du kan også gøre borddækningen endnu nemmere ved blot at købe nogle billige, hvide lagner, i stedet for dyre duge. Dermed behøver du ikke stresse over rødvinspletter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *