Gode oplevelser for hele familien i København

bb444

København er en by, der indeholder lidt til en hver smag. Har du fx hele familien med på visit i hovedstaden, eller er i fast boende derinde, er der massevis af spændende og underholdende oplevelser i kan besøge når i er der. Alt fra forlystelsesparker til zoologisk have, museer, biografer, sportsbegivenheder og meget mere er at finde i byen, hvorfor det ikke er tilbud i mangler.

Det kan dog være svært, at holde styr på alle de mange muligheder der findes. Derfor vil du her støde på et par forslag, der med garanti vil kunne give en fremragende oplevelse for børn i alle aldre såvel som voksne.

Experimentarium

Dette sted er fantastisk for alle, der har en hvis interesse i videnskab og en nysgerrighed i forhold til hvordan verden fungerer. Det er især fantastisk for børn, der hurtigt vil få interesse i de mange visuelle og fysiske ting der befinder sig på Experimentarium.

Du kan opleve i alt 18 forskellige udstillinger, der er både underholdende såvel som lærerige, ikke mindst for børn. Chancen for at du som voksen bliver en oplevelse rigere, er dog også meget stor.

I sommerhalvåret er der også åbent den Interaktive Tagterrasse, der hører til bl.a. de mere spektakulære af slagsen i København. Her er der også rig mulighed for at udfolde sig, og får de mindste at lære lidt om badesikkerhed i samme ombæring.

Experimentarium

Den Blå Planet

Her kan du opleve Nordeuropas allerstørste akvarium med plads til hele syv millioner liter vand. Den Blå Planet er fyldt med vand, samt alle de levende væsner der befinder sig i verdens oceaner. Når du spankulerer rundt vil du være omgivet af vand på alle sider, og dermed nærmest føle at du befinder dig under havets overflade.

Stedet er delt ind i geografiske lokationer som bl.a. Koralrevet og Afrikas søer, hvor man som besøgende får mulighed for at opleve massevis af farverige, mystiske og fascinerende væsner, der lever naturligt i vandet.

Den Blå Planet kan være både underholdende, flot og lærerig for alle medlemmer af familien, og bør uden tvivl overvejes som et sted man kan besøge.

Den Blå Planet

Tivoli

Tivoli kræver selvfølgelig ikke nogen større introduktion, men vi vil alligevel forsøge at give den én her. Tivoli er den næstældste forlystelsespark i Danmark, og et nationalt varemærke og kendetegn, der vækker genklang i internationale sammenhæng.

Stedet kan tilbyde en helt masse såsom underholdende forlystelser, hyggelige haver og bygninger, gode spisesteder, fantastiske koncerter og meget mere. Der er således lidt til en hver smag, hvorfor Tivoli både kan være en oplevelse om sommeren, når solen skinner og om vinteren, hvor sneen har lagt sig som et flot tæppe ud over parken.

For børn af der masser at lave pga. de mange forlystelser og steder der kan udforskes. For voksne er der få ting der er smukkere og mere romantiske end at gå en tur i gennem parken om aftenen, når tusindvis af lys er blevet tændt rundt omkring en.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *