Sådan finansierer du din fest

bb444

For at holde nogle af de fedeste events og sammenkomster, så må man nogle gange stikke fingrene i lommen. Det betyder dog ikke, at det nødvendigvis behøver være en enormt dyr affære.

I dag er der faktisk ret så mange muligheder for let at komme til at finansiere sådanne begivenheder. Det betyder, at dit event ikke skal lide under det økonomiske. Med de 4 nedenstående tips, så kan du let finde pengene til dit event!

Lad gerne gæster hjælpe

Der er altid en god ven eller kollega, som kommer til at spørge ind til, hvad de skal medbringe. I stedet for at sige, at de bare skal have godt humør med, så må du godt bede om noget.

At have en flaske vin med er intet problem, for en gæst, og samtidig kan det redde dig fra en masse hovedpiner. Hvis du sørger for, at enhver gæst har lidt med selv, især i form af drikkelse, så er det klaret. Så har de noget at drikke, som de kan lide, og du behøver ikke helt at købe så meget alkohol, hvilket ofte bliver dyrt.

pink champagne

Hold det hele derhjemme

Nogle gange kan det være fristende at finde en fed lokation på en lækker bar eller i et forsamlingshus. Men disse steder koster altså bare – og det er ikke altid sjovt at trække pungen frem.

Samtidig er der faktisk også en vis charme i at holde det derhjemme. Dine venner, som allerede kender dit hjem, vil være tilpasse, mens gæsterne, som ikke kender det kan blive imponerede. Derudover det kan du altid pynte og gøre det så smukt, som du selv vælger det. Din personlige stil vil altså skinne igennem!

Venner kan være med

Enhver fest bliver lidt sjovere, hvis du har vennerne med dig i bagagen.

Og hvorfor ikke så holde festen sammen med dem? Det kan være med til at nedsætte prisen, men samtidig gør det også planlægningen sjovere. Idéerne er bare lidt federe, og humøret er bare lidt højere, når man går sammen om noget, som bliver en succes.

pynt til event

Kan man låne småt?

Et lån burde ikke være din førsteprioritet her, men i dag kan man ofte låne småt uden renter, til når det lige kniber.

Sider såsom Stirling.dk kan hjælpe dig her med at finde det helt rigtige lån. Det kan være det, som skal til for at få det hele til at forløbe glat og nedsætte din stress.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *