Hurtige events for børn og voksne

bb444

Hvad er det der gør at vi elsker events? En af grundene er at det skaber sammenhold og fællesskab. Nogle events er udpræget for voksne, mens andre events klassificeres som børneevents. Der er også events som kan være for både voksne og børn. Det behøver ikke tage en hel dag for at det bliver en god oplevelse.

Et fængslende event der kræver noget.

Escape rooms er blevet populært, også i Danmark. Her bliver I delt op i hold og lukket inde i et rum. Derefter gælder det om at løse forskellige opgaver og gåder så I til sidst kan slippe fri. Det er et spændende og udfordrende event som stiller krav til sine deltagere. Escape rooms er både for ældre børn og voksne. Det kan være det perfekte event til firmafesten, polterabend eller fødselsdage.

folk

Der findes mange forskellige escape rooms eller mystery rooms i Danmark. Nogle af fordelene ved dem er at næsten alle kan deltage. Det er også en fordel at man kan være store hold og dele sig op i mindre grupper som samarbejder om et fælles mål. En ulempe ved rummene er dog at det ikke vil give mening at holde et event i det samme rum mere end en gang.

Normalt vil eventet varer ca. 60 minutter og derfor være en del af en samlet oplevelse. Det opstod oprindeligt som computerspil. Det første rum åbnede i Japan i 2007. Fænomenet er især udbredt i København, men vinder mere og mere indpas i hele Danmark.

seværdigheder

Småevents for børn

Events for børn behøver ikke være store og lange udflugter som tager en hel dag. Faktisk kan det være en fordel det ikke er noget langvarigt hvor de mister interessen. Det kan være en tur i cirkus eller en formiddag i den lokale Zoo, men det kan også være i dit hjem.

 

Du kan for eksempel booke en ansigtsmaler til din børnefødselsdag. Det er en spændende oplevelse for børnene der selv kan bestemme hvad de vil være resten af dagen, lige fra spiderman til sommerfugl. Det kan tage 1-2 timer alt efter hvor mange børn der skal males.

Du kan også leje en pony så børnene kan få en ridetur. De kan også strigle eller klappe dem og får på den måde et naturligt og ansvarsfuldt forhold til dyr.

Der er mange muligheder for at skabe en god oplevelse for børnene. For dem er det ikke vigtigt hvor lang tid det tager, det er kvaliteten der tæller.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *