Dejlige begivenheder for børn og voksne

bb444

Vi guider dig igennem til de bedste begivenheder for dig og dit barn. Der er mange steder, I kan besøge for både forældre og børn i fællesskab. Vi vil her guide jer igennem, hvad vi har af ideer til gode begivenheder for børn og forældre.

bjerglandskab

Zoologisk have

En tur i zoologisk have er noget for både børn og voksne. Befinder man sig i København, vil man kunne se pandaer. Og det kan kun blive en succes for både børn og voksne. Det er en måde at være social på, som er fantastisk berigende for både børn og voksne. Børnene vil udtrykke et entusiasmeniveau, som kun kan smitte af. Børnene vil være til stede og stille en masse spørgsmål. Det betyder, at man som forælder også skal være til stede og lære fra sig. Det er et sted, hvor man kan få spist sammen og være i et hyggeligt selskab. Der er så mange dyr at se, og det betyder også en masse forskellige indtryk. Der er ingen tvivl om, at børnene vil være mætte af indtryk efter et besøg i zoologisk have. Det betyder også en god nats søvn for de dejlige unger.

Ind at se fodbold

Her skal man selvfølgelig være lidt opmærksom på, hvilken kamp man vælger. Det er ikke altid lige smart at tage ind at se et opgør mellem Brøndby og FC København. Det skyldes, at der kan være tumult og optøjer, og den slags skal de små selvfølgelig ikke stå og se på. Men når det så er sagt, er der et væld af oplevelser, som vil kunne berige børnenes liv. Det kan eksempelvis være en landskamp med landsholdet, hvor børnene er klædt i rødt og hvidt og har ansigtsmaling i ansigtet. Sørg gerne for, at de har lært nationalmelodien at kende. Det vil kun gøre oplevelsen større for dem, at de kan sige, at de har været med til at synge nationalmelodien.

glad dreng

Biograftur

En tur i biografen vil altid være et hit for børnene. Det er selvfølgelig klart, at man nok ikke skal ind at se Inception med børnene, for den vil de ikke se det spændende i eller forstå særlig meget af. Men man kan sagtens tage ind at se en børnefilm, som stadig er spændende at se for voksne. Der er eksempelvis filmen Paddington, som ganske vist er en børnefilm, men der er en god morale i den.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *