Her kan du finde underholdende event ideer til unge piger

make-up

Uanset hvor meget man ønsker, at kunne holde sig orienteret på alle områder, kan det være helt umuligt, at finde hoved og hale imellem de forskellige trends hos de unge. Hvad end du arbejder med unge til hverdag, eller er forældre eller søskende. Her kan du finde nogle gode bud på aktiviteter der kan lede til et godt event med unge piger. Leder du efter idéer til det næste event hvor der skal ageres underholdning for teenager piger, så er du havnet det rette sted.

Makeup kursus hitter altid

make.up kursus

Uanset om der er tale om en mindre gruppe piger eller en større, vil langt de fleste finde et makeup kursus både lærerigt og hyggeligt. Føler du, at du har tjek på hverdagsmakeuppen vil du kunne klare undervisningen helt selv. Hvis ikke kan det være en god idé at alliere sig enten med en som har styr på det, igennem sine egne erfaringer eller en uddannet Makeup Artist. Vælger du en Makeup Artist er det en god idé at forventningsafstemme inden selve dagen. Dette giver muligheden for at skræddersy det efter de ønsker der måtte være. På samme tid sikre du at den Makeup Artist du vælger, føler sig klædt på fra sin side af. Det kan være et intimt kursus med 3-5 deltagere, hvor der er tid til lidt fordybning i forhold til deltagernes individuelle behov. Har du en større gruppe piger vil et oplæg måske være bedre. Dette kan ses en form for undervisning. Hvilket kan fungere rigtig godt. Særligt hvis de unge piger kan følge med under vejs. Dette kunne man sørger for at give dem mulighed for, ved at have et spejl til hver, samt nogle makeup produkter de må bruge af.

Idéer til kreative events

Hvis ikke makeup kursus er noget for dig og de piger du gerne vil lave et fedt event for, har du her andre idéer du kan tage inspiration i og arbejde videre med. Uanset hvad du vælger, er jeg sikker på du får skabt en hyggelig oplevelse for de unge piger.

  • Binde blomsterkranse
  • Lav din egen bullet journal
  • Lav din egen body scrub
  • Hjemme-spa dag
  • Forskellige bage kurser
  • Dekorer stofnet
  • Karaokeaften
  • Lav dine egne øreringe
  • Lav din egen læbepomade
  • Lav en flot nøglesnør med pynt

Find det bedste lokale til dit store event

opdækning

Der findes mange begivenheder, som mange mennesker gerne vil fejre og dette kan gøres på mange måder. Har du et event eller en begivenhed, som du gerne vil fejre med dine venner og din familie, så kan du undersøge om der er lokaler i nærheden af dig, hvor dette kan gøres.

Du kan helt sikkert finde et stort lokale, hvor du kan holde diverse arrangementer. Dette kan være et bryllup, en konfirmation, en fødselsdag eller noget helt fjerde. Du kan her finde ud af, hvor mange, der skal inviteres og hvor stort lokalet derfor skal være. Det er vigtigt, at der er plads til alle, men du behøver ikke at betale mere end højst nødvendigt.

event-pynt

Smukke omgivelser gør festen mere unik

Der findes mange steder, hvor du kan afholde begivenheder. Skal der afholdes bryllup, så kan du finde et sted, hvor udendørsarealet er rigtig flot og indbydende. På denne måde, kan der tages rigtig gode billeder af både gæsterne og af brudeparret. Dette er for det meste noget, som brudeparret rigtig gerne vil have. Det er dejligt at have nogle smukke billeder fra festen.

Skal du holde fødselsdag, kan du gøre det samme. Dog kan du også finde et sted, hvor der måske er en bålplads eller en udendørs terrasse, så gæsterne kan rykke udenfor om aftenen, hvis vejret er til det. Dette kan kun blive en hyggelig fest og du som vært, bliver rigtig populær.

Lær folk at kende til en firmafest

Skal du holde konference for dit firma, er dette også et event, som skal afholdes på den helt rigtige måde. Her kan du ligeledes finde et stort og rummeligt lokale, hvor der er plads til en helt masse mennesker. Her er det en god idé at sørge for, at der er mad til gæsterne, så de alle kan sidde og hygge sig og spise sammen.

bord-event

Du kan dække bordene pænt, så det ser indbydende ud. Dette gør, at der er større chance for, at alle kommer til at hygge sig mere. Det samme gælder, hvis du skal holde en firmafest. Her kan I komme hinanden mere ved og lære ting om hinanden, som I normalt ikke taler om på kontoret. Man arbejder bedre sammen, hvis man kender hinanden godt.

Du kommer ikke til at fortryde at holde en firmafest og dine medarbejdere får en sjov aften, som de kan tale om i lang tid efter. Der kommer gode historier og minder, som I aldrig vil glemme.

 

 

Derfor er det vigtigt at deltage i diverse events

oplevelser

Det er ikke nogen hemmelighed, at der over alt i landet næsten dagligt finder et stort antal af forskellige events sted. Det handler således blot om at holde øjne og øre åbne, og så vil man næsten altid have noget at give sig til i sin fritid. Det betyder, at man beriger sit liv med mange forskellige og gode oplevelser, og har man børn, er det især noget, de vil sætte pris på. Nogle gode events kan således være med til at styrke familielivet.

bog

Opskriften på det gode familieliv og en by fyldt med aktivitet

Men det er ikke kun familielivet, der kan nyde godt af de mange events. Det kan bylivet, foreningslivet og alle de andre sammenslutninger, der er med til at arrangere diverse events også. Ved at dukke op og støtte op om de ting, som der finder sted, er man således med til at bidrage til et godt byliv, hvor man omgås hinanden, laver sjove ting sammen og viser initiativ til, at der skal ske noget. Og det er netop sådanne ting, der skal til, hvis man i fremtiden vil sikre, at der er hænder til at arrangere sådanne events.

hold

Sørg for altid at have noget at glæde dig til og være forventningsfuld omkring

Derudover er det med til at bringe noget anderledes og noget spændende ind i en hverdag. Vi kender alle til den monotone hverdag, der pludselig kan synes en smule for triviel og kedelig. Det er noget, der kan tage gnisten fra en. For at holde energien og motivationen oppe, kan det således være en fordel at udvide sin horisont at lade sig fylde at nye indtryk. Og det er faktisk lige meget, hvilket event der er tale om. Om du lytter til en god koncert, beskuer smukke kunstværker eller støtter det lokale supermarked, så er det alt sammen med til at berige dit liv på hver sin måde. Og så sørger det også for at skabe en forventningens glæde, fordi du altid har noget at se frem til.

Har du en særlig begivenhed i vente?

foto

Har du en særlig begivenhed i vente, som du godt kunne tænke dig at fejre, er det en god idé at begynde at planlægge i god tid.

Planlægning er nemlig vigtigt, hvis du gerne vil holde en god fest eller en hyggelig reception for nære og fjerne bekendtskaber. Og hvis det er en særlig begivenhed, du skal fejre, er det rigtig vigtigt, at dagen forløber vellykket.

Mærkedagene i vores liv er nemlig oftest dem, som vi husker tilbage på og også forbinder med længere perioder af vores liv. Eksempelvis kan en rund fødselsdag og de, som er med til at fejre den store dag, spille en definerende rolle i dine minder omkring perioden op til og efter denne store begivenhed. Mærkedagene er vigtige, og hvis du gerne vil være helt sikker på, at din særlige dag forløber præcis, som du vil have den til – så kan det godt være en god idé at hente hjælp udefra.

brainstorm

Derfor kan det være en god ide at få professionelle indover planlægningen

Når du planlægger en stor begivenhed, kan det være en rigtig god idé at få professionelle indover planlægningen, så du er sikker på, at der ikke er nogen løse ender, og at alt forløber efter dit ønske. Ligeledes vil du også have mere tid til blot at slappe af og nyde selve dagen samt tiden op til, når du er sikker på at ansvaret hviler trygt i nogle andres hænder.

ballon

Husk at få en masse billeder

Hvis du bestiller professionel hjælp til planlægningen af din begivenhed, vil du helt sikkert blive glad for også at få en professionel fotograf til at forevige dagen.

Med professionelle og velskudte billeder vil du altid kunne mindes den særlige dag. Ofte udvælger folk et bestemt familiemedlem eller en god ven til at tage en masse billeder på dagen – men med en professionel fotograf til stede, vil du være sikker på, at alle dine gæster også har tid til at nyde dagen.

Dejlige begivenheder for børn og voksne

vandkanten

Vi guider dig igennem til de bedste begivenheder for dig og dit barn. Der er mange steder, I kan besøge for både forældre og børn i fællesskab. Vi vil her guide jer igennem, hvad vi har af ideer til gode begivenheder for børn og forældre.

bjerglandskab

Zoologisk have

En tur i zoologisk have er noget for både børn og voksne. Befinder man sig i København, vil man kunne se pandaer. Og det kan kun blive en succes for både børn og voksne. Det er en måde at være social på, som er fantastisk berigende for både børn og voksne. Børnene vil udtrykke et entusiasmeniveau, som kun kan smitte af. Børnene vil være til stede og stille en masse spørgsmål. Det betyder, at man som forælder også skal være til stede og lære fra sig. Det er et sted, hvor man kan få spist sammen og være i et hyggeligt selskab. Der er så mange dyr at se, og det betyder også en masse forskellige indtryk. Der er ingen tvivl om, at børnene vil være mætte af indtryk efter et besøg i zoologisk have. Det betyder også en god nats søvn for de dejlige unger.

Ind at se fodbold

Her skal man selvfølgelig være lidt opmærksom på, hvilken kamp man vælger. Det er ikke altid lige smart at tage ind at se et opgør mellem Brøndby og FC København. Det skyldes, at der kan være tumult og optøjer, og den slags skal de små selvfølgelig ikke stå og se på. Men når det så er sagt, er der et væld af oplevelser, som vil kunne berige børnenes liv. Det kan eksempelvis være en landskamp med landsholdet, hvor børnene er klædt i rødt og hvidt og har ansigtsmaling i ansigtet. Sørg gerne for, at de har lært nationalmelodien at kende. Det vil kun gøre oplevelsen større for dem, at de kan sige, at de har været med til at synge nationalmelodien.

glad dreng

Biograftur

En tur i biografen vil altid være et hit for børnene. Det er selvfølgelig klart, at man nok ikke skal ind at se Inception med børnene, for den vil de ikke se det spændende i eller forstå særlig meget af. Men man kan sagtens tage ind at se en børnefilm, som stadig er spændende at se for voksne. Der er eksempelvis filmen Paddington, som ganske vist er en børnefilm, men der er en god morale i den.

Hurtige events for børn og voksne

oplevelser

Hvad er det der gør at vi elsker events? En af grundene er at det skaber sammenhold og fællesskab. Nogle events er udpræget for voksne, mens andre events klassificeres som børneevents. Der er også events som kan være for både voksne og børn. Det behøver ikke tage en hel dag for at det bliver en god oplevelse.

Et fængslende event der kræver noget.

Escape rooms er blevet populært, også i Danmark. Her bliver I delt op i hold og lukket inde i et rum. Derefter gælder det om at løse forskellige opgaver og gåder så I til sidst kan slippe fri. Det er et spændende og udfordrende event som stiller krav til sine deltagere. Escape rooms er både for ældre børn og voksne. Det kan være det perfekte event til firmafesten, polterabend eller fødselsdage.

folk

Der findes mange forskellige escape rooms eller mystery rooms i Danmark. Nogle af fordelene ved dem er at næsten alle kan deltage. Det er også en fordel at man kan være store hold og dele sig op i mindre grupper som samarbejder om et fælles mål. En ulempe ved rummene er dog at det ikke vil give mening at holde et event i det samme rum mere end en gang.

Normalt vil eventet varer ca. 60 minutter og derfor være en del af en samlet oplevelse. Det opstod oprindeligt som computerspil. Det første rum åbnede i Japan i 2007. Fænomenet er især udbredt i København, men vinder mere og mere indpas i hele Danmark.

seværdigheder

Småevents for børn

Events for børn behøver ikke være store og lange udflugter som tager en hel dag. Faktisk kan det være en fordel det ikke er noget langvarigt hvor de mister interessen. Det kan være en tur i cirkus eller en formiddag i den lokale Zoo, men det kan også være i dit hjem.

 

Du kan for eksempel booke en ansigtsmaler til din børnefødselsdag. Det er en spændende oplevelse for børnene der selv kan bestemme hvad de vil være resten af dagen, lige fra spiderman til sommerfugl. Det kan tage 1-2 timer alt efter hvor mange børn der skal males.

Du kan også leje en pony så børnene kan få en ridetur. De kan også strigle eller klappe dem og får på den måde et naturligt og ansvarsfuldt forhold til dyr.

Der er mange muligheder for at skabe en god oplevelse for børnene. For dem er det ikke vigtigt hvor lang tid det tager, det er kvaliteten der tæller.

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!